L’EMPELT AMB LA DONA!

Estàndard

Per a celebrar el dia de la dona, el Col·lectiu l’Empelt hem convidat a Susanna Sebastià, Alba Arroyo, Èlia Canet i Neus Saval per a que ens deleiten amb el Recital Poètic “Veus Femenines”. L’acte tindrà lloc a la Casa de Cutura de Callosa d’en Sarrià a les 18.30 hores del proper dissabte 2 de març. ( http://www.facebook.com/events/342663722504606/ )

I per saber més sobre aquest recital que millor que les paraules de Susanna Sebastià:

“El recital que us presentem s’anomena “Veus femenines”. Les veus amaguen cares de dones que van nàixer en diversos llocs i que han viscut en diferents èpoques. I darrere de les cares trobem experiències viscudes per aquestes dones. Les vivències estaran acompanyades de melodies.

Què fem les dones del segle XXI? La reflexió sobre el passat i el futur de la dona del 2000 deixa pas al present, així la realitat més quotidiana apareix en escena: com cercar treball? Com compatiblitzar-lo amb les tasques de la casa? I aquestes amb l’amor? Com superar les  experiències traumàtiques? Ens decidim pels ansiolítics? Bufff, pensem, quina herència ens ha deixat el segle XX? Un currículum, la quotidianitat de la casa, diverses experiències sentimentals d’una dona i un grapat de píndoles per a dormir ens porten cap a l’ombra d’un arbre.  Ara, arriba la part més íntima: des de l’amor, l’exili fins a la reflexió; amb veus de l’altura de la poetessa polonesa Wislawa Szymborska o l’escriptora catalana Montserrat Roig. Així qüestions fonamentals apareixen en escena: encara hi ha esperança? Ens cerquem a nosaltres mateixes? Encara estem a temps de creure en el feminisme? El nostre camí amb els homes és llarg i difícil? Mirem de tant en tant cap enrere? No deu ser que tot això… té lloc en un laboratori? Finalment, la mort, com no podia ser d’una altra manera; però, sense oblidar, fer un crit a l’esperança, a través dels versos de Gioconda Belli.

Us mostrem els pensaments i els sentiments que ens han transmès una sèrie de dones, per tal d’encetar un diàleg i poder avançar, per poder sentir cada vegada més veus, per tal de cercar el nostre paper al món i, al mateix temps, construir el món que desitgem”.

Una resposta »

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s